Ungdomsmesterskapet 2017

Helgen 16. til 17. september arrangerer Os Roklubb igjen Undomsmesterskap og Ulvenregatta i Sigurdsvikjo ved Ulvenvannet. Lørdag er det Ungdomsmesterskap for utøvere i alderen 13-18, hvor vinnerne er landets beste roere i sine klasser. På Søndag er det Ulvenregattaen, som er Os Roklubb sin egen regatta. Årets arrangement er ifølge http://www.osroklubb.no/ det største i Os Roklubbs historie, og utøvere fra de fleste av landets roklubber deltar.

Og NSR tar turen over fjellet! Redaksjonen har ikke fått tak på hverken trekningsliste eller annet, men ryktene sier at mange jr C og noen jr. B reiser avgårde i bil, i buss osv.

Lykke til, ta bilder, vi vil gjerne ha noen vimpler til for å runde det surrealistiske 100-tallet!!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *