Sam til jrEM

Sam Lorgen fra NSR har etter uttak kommet inn på strokeplassen i 4-, som satser mot jrEM 26.- 27.mai i Gravelines, Frankrike. Resten av mannskapet er Oskar Gjerland (Ormsund Rk) Fredrik Reite (Aalesunds Rk) Øystein Endresen Bærum Rk). Ellers er den norske troppen relativt stor med ytterlige tre båter.

Lagsammensetningene er et resultat av time trial og testløp 28-29. april gjennom en åpen prosess styrt av KSU og Kraftsentertrenerne. Prosessen er en del av arbeidet med tidlig identifisering av roere og lag mot kvalifisering til junior VM. NR presiserer at det er svært tidlig på sesongen og at optimalisering og vurdering av nivå og lagsammensetning vil bli revurdert i løpet av mai og juni. TiU syntes det er positivt at så mange roere har vist godt nivå tidlig i sesongen.

Heia-heia!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *