60+ på tur til Kungälv

Her følger et reisebrev skrevet av Birgitte i 60+ -gjengen, fra Kungsälv i Sverige:

16 fra 60 Pluss dro fra 11.6 til 14.3 til Sverige, 14 skulle ro, 2 bare kose seg. Noen bodde på Fars Hatt, de fleste på Kongelfs Gästgiveri, alle bodde vi flott og nær Roddklubben på Festningsholmen. Vi lånte en 4’er fra Göteborg og ellers tre båter fra roklubben. Vi hadde veldig fine dager; Anne-Marie hadde ordnet alt på forhånd. Vi rodde opp og ned ad Götaelven – fantastisk smukke turer. 12. juni feiret vi «fredsavtalen» mellom Kim Jong Un og Trump med champagne. Til like sto det nær roklubben en bauta, hvor 3 nordiske konger i 1101 ønsket fred. Det var mye å feire.

Vi fikk omvisning på Festningen med tårnet Fars Hatt, mye historie om ufred og krig.

Vi avsluttet oppholdet med en god middag hvor også Ivan og Mats, to hjelpere fra Roddklubben, var invitert av oss.

Birgitte

3 replies on “60+ på tur til Kungälv

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *