Selection 2013

Selection 2013

De siste ukene har de forskjellige lagkombinasjoner jobbet hardt for å oppnå disse kjente 96% av prognosetid for å sikre seg internasjonal deltagelse i sommer. NSR viser seg å være godt representert! Les mer om uttakene her.

På juniorsiden hadde vi intet mindre en seks aktuelle roere: Theodor A Wiik, Oscar Helvig, Patrick Sture, Sara Hegge, Anna Sture og Petter Solberg Svingen. Jentene satset 2x til junior VM. Dette gikk desverre ikke pga av at jentene manglet et par sekunder på å oppnå 95% av prognosetid (96% av uttakstid, dette er som regel verdensrekord). Selvom de vant Womens Henley Regatta…

Anna Sture er enda aktuell for evt singel (1x) i Jr VM. Guttene har hatt seat race denne uken, ut i fra dette har det blitt klart at Oscar Helvig stiller 1x i Jr VM! og Patrick og Petter er i en 4-/4x sammen med Sverre Vinje, og enten Ask fra Tønsberg RK eller Harald Vinje fra CR. Dette blir klart på mandag 8.7.13. Theodor A Wiik, fikk ryggproblemer og fikk dessverre ikke deltat i seat racet.

I U23 klassen hadde NSR sin 4- med en solid innsats fra Hallvard Bjørklund fra Bergens RK. Disse er også tatt ut og skal delta i U23 VM i Linz 24 – 28 Juli.

Utpå sommeren vil det bli klart om hvem som skal representere Norge i Baltic Cup i høst, her har vi to jenter som er aktuelle, nemlig Sara Juel og Bente (vaglemor) Vagle.

Mer informasjon og begrunnelse for uttak vil komme på www.roing.no

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *