Jonas i u23VM – BRONSE!

Jonas Juel ror singel i u23 VM i Florida. Alle løpene i mesterskapet kan følges på YouTube, lenke lenger nede. Vi oppdaterer daglig på facebooksiden vår – og der er det bare å pøse på med gode ord til gutten!

Jonas Juel rodde finale i u23 VM i Florida idag, søndag. Etter 500m var alle båtene innenfor samme sekund! Halvveis var det fortsatt tett mellom guttene, spesielt mellom Jonas på tredje og Romania på fjerde. Tyskland begynte å markere en ledelse. Hellas mister ledelsen og holder 2. plassen. Russland er noen lengder bak feltet.

Denne strukturen av feltet holder seg helt inn til mål. Jonas er 0,07 sek bak sølv og Romania på 4. Er 0,02 sek bak Jonas. Jonas har tatt bronse – dette er verdensklasse!

Gratulerer til deg Jonas for en fantastisk prestasjon!

Jonas og resten av guttene på det norske laget (ingen jenter i år dessverre) har hatt noen dager på vannet i Nathan-Benderson Park i Sarasota. Idag, tirsdag, kl 15 lokal tid er trekningen for onsdag klar. I klassen til Jonas stiller 25 lag, og er dermed klassen med flest båter. Jonas møtte noen av konkurrentene i Ratzeburg og det var små marginer mellom dem. Det ryktes også om bedre tider enn noensinne på intervaller… med andre ord; dette blir spennende!

Kjør da Jonas!

Følg live på YouTube

Worldrowing.com u23VM