Mattis bootcamp

Søndag morgen møtte rundt 35 roere opp for en hel dag med trening i regi av Matti. Dagen startet med en økt i nydelig høstvær på fjorden. Roerne fikk fylt to åttere, to dobbeltfirere og en dobbelttreer!

Foreldre ble med ut i følgebåt, og stod klar med deilig suppe og ferskt brød til gjengen etter økten.

Dagen var på ingen måter ferdig. Det ble stelt i stand til en romaskinøkt i båthallen parallellt med sirkeltrening i treningsrommet. Tolv vifter durte og gikk på økten som var 2x10x(40″/20″). De eldste tok første runde, før de yngre gjorde noe av det samme – etter sirkeltrening! Rått!

Yogisjef Line Hegge veiledet så alle gjennom en avslappende yogatime.

Rosjef Caspar Wohlfahrt hadde som vanlig en finger med overalt. Erik Juel hadde kontrollen fra følgebåt på vannet. Morten og Ingrid var kokkene bak deilig lunsj.

Dette bør gjentas!