Tunevannet

I helgen møttes landets roere i Sarpsborg – Tunevannsregattaen ble avholdt i solskinn!

NSR stilte med mange juniorer og senior Ole Amund Storlien i helgens regatta. Det er ikke uten grunn at rosjefen Caspar Wohlfahrt smiler som han gjør på bildet nedenfor. Han smiler vel alltid, men kanskje litt mer etter strålende resultater! Per Bønsnæs har satt opp statistikken – han kan heise 12 nye seiersvimpler i Huk Aveny!

Tunevannet er som vanlig kvalifikasjonsregatta for Baltic cup. Lørdag ror alle 500m eller supersprinten på 250m. Søndag får de yngre roerne bryne seg på vanlige distanser. Fabia Emblem vant uttaksløpet i singel både lørdag og søndag, før hun tok nye seiere med laget i dobbeltfireren! De yngre jentene Cathrine Blixt og Elsa Marino lar seg inspire og gjør det selv godt i jrB, den yngre juniorklassen.

Trygve Løken og Bror Storsten ror i NRs firer med to Fana-gutter. Etter 2000m tok de en soleklar seier foran kombinasjonsbåten Bergens og Os Rk. Trygve fortsatte i god flyt i singelen, det ble gull i enda et kvalifikasjonsløp. Like bak var lagkamerat Alexander Blom Tindlund i mål. Alexander har jobbet tålmodig med en ryggskade, han imponerer etter svært lite tid i båt denne sommeren.

Det er en glede å se at neste generasjon roere er mange. i HjrC singelsculler hadde vi en roer i hver av de fire heatene. I klassen over vant Aleks Rudi sitt heat i singel.

Vi gleder oss over prestasjonene deres og gleder oss til neste regatta!

Resten av resultatene kan sees her.

Forholdene har vært nydelige til nå. Rosjefen rapporterer stadig om nye medaljer fra juniorene. Senior Ole Amund Storlien var i finalen i supersprinten. Første dag var altså en god dag for den røde arme.

Dagens løp finner dere i trekningslisten ved å trykke her.