Smakebiter fra NSR årbok 2021

Det er nok flere som lurer på hvor det blir av årboken for 2021. Den går i trykken i august.

Det er sterkt beklagelig at årboken er forsinket, som Årbokredaktør – og ansvarlig for det hele – gjør det litt vondt, at dere fortsatt venter på boken som skal oppsummere fjoråret. Uansett – jeg føler meg trygg på at dere blir fornøyd med resultatet. 2021 var en flott sesong – selv med en runde 2 av koronapandemien. Dere kan glede dere til fine bidrag – spesielt bidragene fra de aktive roerne er godt lesestoff (takk for bidragene) – i tillegg blir det en egen historie-bolk som fokuserer på NSRs 125 års jubileum. NSR er som kjent en klubb som kan være stolte både av fortid og nåtid – og sannsynligvis også fremtid.

Det er sommer – og vi er midt i jubileumssesongen. Våre landslagsroere er akkurat nå – når dette skrives – i gang med World Cup III i Lucerne – mens vi heier på dem der, tenkte jeg det kunne være passende å presentere for dere noen smakebiter fra årboken for 2021.

Med et håp om å bli tilgitt forsinkelsen, når årboken endelig foreligger.

SMAKEBIT 1:

Forsiden for 2021 årboken viser Alexander Blom Tindlund og Trygve Bye Løken etter deres flotte NM-gull i JA 2x i fjor høst. Estela Re-Ma er fotografen bak forsidebildet.

SMAKEBIT 2:

I tillegg skal dere få lese et intervju undertegnede gjorde med Oscar S. Helvig i januar. Vår fremste roer forteller her litt om livet etter OL i Tokyo. KLIKK på bildet for å lese intervjuet:

 

Spørsmål om årboken kan alltid rettes til undertegnede: Marius H. Johannessen (Årbokredaktør) – Tlf: 91388617, mariushj@gmail.com