Jonas S. Juel imponerte i Ragde indoor challenge

I konkurranse med 60 toppidrettsutøvere i langrenn, triathlon og sykling, tok Jonas S. Juel en imponerende sølvplass i årets Ragde indoor challenge – sekundstrid helt inn, presset både Jonas og vinner Johan Hoel, fra Ski Classics laget Team Ragde Charge, til å slå fjorårets rekord. Jonas tid: 47:00 – etter en kombinasjonsøkt med 5000 meter løp på mølle, med 10 prosent stigning, 5000m staking, på SkiErg på motstand 7, og tilslutt 2000m på romaskin (uten pause)! 

I følge langrenn.com hadde Hoel en luke på Jonas etter løpingen og skistakingen, men ble regelrett knust på romaskin i sluttspurten! Det tror vi på! Både Jonas og Johan Hoel var 7 sekunder foran fjorårets rekordtid. Johan 17 sekunder foran Jonas i mål.

Vi er mektig imponerte av innsatsen til de som har gjennomført og utrolig kult at syklister, triatleter og roere tok turen innom og ga alt de hadde! 

Jørgen Aukland

Les mer om konkurransen på langrenn.com – her

Fra alle oss i NSR: Gratulerer, Jonas!