Solodden kaller juniorer! (Og en dæsj foreldre)

Juniorleir på Solodden 22. – 25. juni!

I samsvar med tradisjonen i NSR vil det også i år bli arrangert treningsleir for juniorer i klassene D, C og B på Solodden på Kalvøya i Bærum. Leieren vil finne sted fra mandag 22. juni kl. 11 til torsdag 25. juni kl. 16. Leiren vil tjene som forberedelse til deltakelsen ved regattaen på Årungen lørdag 27. og søndag 28. juni (Åpent Nordisk mesterskap/Vestfoldregattaen), og varer derfor én dag mindre enn vanlig.

Vår trener, Maarten van Keulen, vil sammen med sine assistenter Jo Suul og Kristian Moum, lede leieren, stå for instruksjonen og være tilstede hele tiden. Roerne vil bli innkvartert i  hyttene på Solodden (evt. også båthallen hvis deltakelsen blir stor) og NSR vil stå for forpleiningen. For dette vil deltagerne bli avkrevd en egenandel som vil ligge rundt kr. 1.500. Til de som melder seg på vil det senere bli gitt nærmere beskjed om hva de må ha med seg, når og hvor oppmøte skal skje med mer.

I tillegg til trener vil vi trenge en voksen som kan hjelpe til, selv om også deltagerne må utføre leiroppgaver på rundgang. Den voksne hjelpeoppgaven kan godt fordeles på flere, og det er ikke et krav om overnatting, men en av foreldrene må ha som særlig oppgave å påse (dvs. det er deltakerne som skal gjøre det)  at det er ordentlig ryddet og rengjort på Solodden når leiren avsluttes.

Det vi trenger er en bindende e-post påmelding til maartenvankeulen@aol.com innen tirsdag 16. juni, og forhåpentligvis noen foreldre som melder seg til frivillig innsats.

 

Tor-Geir Myhrer

rosjef

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *