Kjørbosprinten i full fart!

Kjørbosprinten i full fart!

I helgen ble også Kjørbosprinten knallbra for NSR. Med kun Jr. C og Jr. B deltagelse ble det likevel mange glass, og til og med nye perser på alle!

Vi går rett på sak. Nicolay vant i Jr. C 1x og hadde beste tid av alle i hans klasse. Sven Ole fikk tredje beste tid av alle i Jr. B klassen og fikk en tredjeplass i første heatet. Christian fikk dessverre ikke medalje men forbedret seg og snart blir det nok også medalje på han. Så var det klart for Jr. B 2x. Der vant David og Sven Ole sitt heat og fikk sammenlagt beste tid. Tord og Christian fikk 4. plass men det blir nok snart medaljer og høste i den båten også. Til slutt den dagen var det Jr. B 4x sin tur. Der kom Nicolay, David, Eirik og Sven Ole inn til en andre plass. Det var nydelig vær, så godt som vindstille og ingen ting å klage på.

Det var det heller ikke på søndagen hvor Nicolay igjen vant i Jr. C, David fikk 2. plass i sitt heat i Jr. B 1x, Nicolay og David fikk andre plass i Jr. B 2x, Eirik og Tord fikk 4. plass i samme løpet, og til slutt ble det også andre plass i fireren. Nicolay ble også kretsmester i Jr. C og fikk ekstra premier for det. Snakk om super oppkjøring til NM!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *