Head of the Charles

Head of the Charles

Heidi Veeser, med for anledningen ny makker Hilde Gudem, kom i natt på 5.plass i årets Head of the Charles.

Den årlige ro-festen fikk i år besøk av de norske landslagsroerne Heide Veeser og Hilde Gudem. Jentene rodde inn til 5.plass med tiden 20:40. Den norske dobbelen pådro seg en aldri så liten straffetid, ved passering på innsiden av en bøye, men kom allikevel på en meget hederlig plassering.

Head of the Charles er en sann ro-opplevelse som trekker tusenvis av roere fra landslag verden over, til veteranroere godt over 60 år. Banen går opp elven ”the Charles” fra Boston opp forbi Cambridge som huser kjente universiteter som Boston University og Harvard.

Ta en kikk på stemningen og bilder på http://www.row2k.com/hotc/ . Flere nordmenn i aksjon er Martha Helgeland og Notto Simensen hvor sistnevnte starter i båt nr 3 i Championship åtterløpet kl 16 amerikansk tid.

Lykke til, og en vel rodd for jentene!

(Hilde Gudem, Heidi Veeser) 05:02.983 11:36.874 17:13.591 20:30.757 5 +00:10.000 2BG(1) 20:40.757

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *