Slutt for Nito!

Slutt for Nito!

Nito Simonsen har i dag kommet med den noe uventede meldingen om at han trapper ned som topproer. Dette kun få dager etter at han var med å kjempe mot noen av verdens beste roere i Linz Østerrike.

Nito kommer med følgende uttalelse i en pressemelding:

<i> Avgjørelsen om å gi seg med internasjonal roing er gjennomtenkt og vel overveid. Jeg har fått stor frihet av roforbundet og har jobbet tett med Michael Ivanov de siste månedene for å prøve å nærme meg Tufte i single. Det har vært noen ærlige forsøk og jeg vil gi Olaf all ære for det arbeid og den fart han presterer.

Jeg vil dessuten gjerne få takke samboer, familie, venner og ikke minst klubben, med formann Jens i spissen, for all den støtte og oppbacking jeg har opplevd gjennom en lang fartstid i roingen. Minnene er mange og det er vemodig, men verden må gå videre og for min del er det over for denne gang.</i>

Nito kan se tilbake på OL finale, verdensrekord, og gull i U-23 VM som høydepunkter fra sin karriere. Gutten fra Røa kom for første gang med til junior-VM i 1995 sammen med brødrene Lium fra NSR og, den gang som nå, trener Michael Ivanov.

Nitos siste løp blir å se på Nordisk på Årungen neste helg, da i båt med Tufte. Dessuten har redaksjonen vanskelig for å se at NSR roeren Nito klarer å holde seg borte når Norgesmesterskap, gull, heder og ære skal deles ut til høsten.

Redaksjonen ønsker Nito lykke til videre og takker for mange spennende løp gjennom årene som har gått.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *