Landslagstrener sluttet

Landslagstrener sluttet

Landslagstrener Bjørn-Inge Pettersen valgte å gå på dagen da han ble henvist til tribuneplass i OL. Pettersen har vært landslagstrener siden 2004.

I dagens Aftenposten og Dagbladet kan du lese at Tuftes barndoms- og landslagstrener, Bjørn Inge Pettersen, trekker seg på dagen da han ble opplyst om at det er Tore Øvrebø som skal følge Tufte i Beijing.

Pettersen har vært trener i en periode der norsk landslagsroing har fortsatt sin negative trend i antall utøvere og dermed, også resultater. Norsk seniorlandslagsroing er i dag en roer, og nå, ingen trener.

-Norges Roforbund får nå en gyllen sjanse til å se på hele organisasjonen, sier Pettersen til Aftenposten.

Kritikken rundt forbundet har til tider vært massiv de siste årene. Kommentar og hvilke tiltak som gjøres av Norges Roforbund nevnes det ingenting om i dagens medier.

– Dette er synd for Bipn selv, synd for norsk roing, og ikke minst, synd for Olaf som nå er i oppladning til OL, sier Nito Simonsen, 8-årig landslagsutøver og OL-deltaker.

Olaf Tufte ble nummer tre i helgens verdenscup. Han vil nå dra til Bulgaria for høydetrening før han setter nesen mot Beijing. NSR har for tiden ingen landslagsroere på seniornivå, men stilte nylig med to junior roere som representerte Norge i Nordisk.

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/post2504017.ece

http://www.dagbladet.no/sport/2008/06/25/539134.html

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *