Tufte-trener omkommet

Tufte-trener omkommet

Olaf Tuftes mangeårige styrketrener omkom fredag i en alvorlig sykkelulykke med tragisk utfall.

Den kjente Olympiatopptreneren, Pella Refsnes, døde fredag etter skadene han pådro seg etter å ha blitt påkjørt av en bil i Tvetenveien i Oslo.

Pella har blitt dratt fram som en av Olafs suksessfaktorer for OL gullet i Beijing, men også opp gjennom en lang karriere. Humørsprederen og treningsguruen Pella vil bli sterkt savnet av Tufte og dusinvis av landslagsroere opp gjennom en årrekke.

Pella var ikke bare viktig for roere, men som den ypperste innen norsk styrketrening har Pella betydd alt for en hel idrettsnasjon. NSR stiller seg bak savnet og hyllesten av en ressurs og mennesket Pella Refsnes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *