Baltic Cup 2009, Takk til alle hjelpere!

Baltic Cup 2009, Takk til alle hjelpere!

Arrangementet var imidlertid i stor grad avhengig av nøkkelpersonell fra NSR for å bemanne viktige posisjoner som Måltårn, Sekretariat, Overnatting og Transport, og Tekniske Anlegg. Med stor innsats fra alle involverte, og sporty innstilling om å løse utfordringer på strak arm, ble dette e n god regatta for alle deltagere i Baltic Cup. Vi kunne denne gang til og med tilby fast start på 500 meter. På søndag ble Baltic Cup gjennomført etter programmet, men den nasjonale regattaen for yngre juniorer ble dessverre avlyst pga vind.

Vi benytter også anledningen til å takke alle roere og trenere fra NSR som deltok i regattaen, og bidro til å sette farge på arrangementet.

Vel Blåst!

Dag Finn Erlandsen

Formann NSR

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *