NSR gjør rent bord i ungdomsmesterskapet

Rapport fra gullmedaljevinner i DJC 1x, Anna Sture:

<i>Vi kom til Os fredag den 12. Juni, etter en nesten ti timers lang kjøretur, på grunn av stopp for sjekking av båter og spising. Vi kom til stedet vi skulle sove og resten av kvelden gikk med til rigging av båter og kveldsmat.

Lørdag morgen startet tidlig med Sigurd først ut. Så bar det videre med første to 4x, hvor begge kom lett inn i finalen. Etter det fulgte løpene tett på. Det kom mange opp på pallen i premieutdelingen, hvor Petter og Anna ble mestere i 1x, Magnus, Sara, Oscar og Petter fikk gull i 4x, og Theodor og Patrick vant i 2x. Det ble også flere bronser og sølv.

Søndag ble det flere seiere, blant annet 2x Sigurd og Emanuel på 3.plass. Nedriggingen gikk bra og vi kom av gårde ikke så altfor sent.

-Anna Sture</i>

Redaksjonen håper de små bandittene fortsetter kriminaliteten og drar med seg mye edelt metall til Bygdøy også i fremtiden 🙂

#183#

<br><br>

——————-

<b>Før regattaen:</b>——————-

Mesterskapet faller tidligere i år enn vanlig, men NSR er likevel godt representert!

NSRs yngre garde stiller stort i Os, og de vil nok få en del nye erfaringer med forsøk, oppsamling, semifinale og finale. Redaksjonen følger spent med, og krysser fingrene for at NSR gjør det bra. Trekningslisten for Ulvenregattaen med Ungdomsmesterkskap og Norges Cup 13.-14. juni er klar og lagt ut her på www.roing.no under menyen Resultater