Sirkeltrening 2009

Sirkeltrening 2009

Nå som den allerede berømte Sirkel-CDen – 2010 er på plass er det ingen ting som burde hindre deg. Ta en tur for god hardtrening i godt samvær i NSRs legendariske mandagssirkel!

Her er en stemningsrapport fra sirkeltrening mandag 9. november!

NSR ønsket for to uker siden velkommen til en ny innendørssesong, med 45-15, svette og…årer (!?). og oppmøte vært knallbra. Her samles alt fra seniorer til de litt eldre, fra de mest ihugga U-21 gutta våre over til spreke damer, og i tilleg en hel del andre som også speider etter god form.

Mandag 9. november var det nesten to personer på hver eneste post, og stemning var på topp. Øystein Jaer, bedre kjent som Gøystein, gav alt, men har enda litt forbedringspotensiale i oppvarmingen på forhånd. Han utaler til redaksjonen at ´dette er bare begynnelsen, skal man holde ut hele vinteren må man ikke begynne for ambisiøst!´. Redaksjonen er imponert over innsats og oppmøte, og ser frem til en deilig vinter med god gammeldags 45´15-sirkel!

DU, er også hjertlig velkommen, mandager kl. 18.15, ferdig oppvarmet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *