Skisamling Nordseter

Skisamling Nordseter

Fredag Kl. 16.00 dro en buss fylt opp med over tredve skiglade roere fra oslorokrets. Store bagger og lange ski hadde gjort det umulig for de fleste roerne å få med seg mat & snacks, så stopp på Coop Obs på Rudshøgda var <i>livsnødvendig</i>. Dog var det et stramt tidsskjema som ble fulgt, så roerne hadde kun 20 minutter på å komme seg gjennom alt fra bunader til potegull på rekordtid. <i>´Dette er jo helt sykt, ´Det er jo umulig?!´ </i> og <i> ´Rekker jeg å klippe håret da?´</i> var blant utropene redaksjonen plukket opp på vei ut av bussen. Det gikk selvsagt noe mer enn 20 minutter, men det resulterte i ekstra store poser med en rekke ekstra fornuftige mellommåltider. (…)

Helgen videre gikk med til flere gode og lange skiturer. De yngste viste at man kommer langt med god teknikk på ski, og flere av dem hang godt med de ´store gutta´. På lørdag ble det gjennomført teknikkurs, som endte med den årlige krets-stafetten. Team-David vant, soleklart, til tross for at Team-Tharald jukset og kjempet tappert. Tharald utalte etter løpet at det måtte litt juksing til, og at han syntes det var helt greit å jukse. <i> ´If you ain´t cheating, you ain´t trying´</i>.

Søndag gikk alle sammen langtur. Kidza slo til med drøye to timer, mens de eldre tok tre. Seniorene Mads og Nikolai snudde litt tidligere enn de andre, på grunn av tekniske problemer, men snarveien de tok viste seg å være en ekstra-sløyfe. Dette resulterte i at de gikk lengst av alle, og kom sist hjem. Da var det ikke mer vamt vann igjen, og noen hadde spist opp kjeksen til Mads.

Alt i alt var årets skileir svært vellyket, og alle redaksjonen har vært i kontakt med har vært storfornøyde. På vegne av alle sammen sier redaksjonen takk til arrangører, snill bussjåfør og Nordseter, og avslutter med helgens sitat ´Åja! Det skal være kaldt vann i dusjen. Det er meningen det. Jammen det var jo flott, ingen vits med varmt vann etter fire timer skitur i minus 20. Neida, kaldt vann er deilig det!´

<b>Før avreise</b>

<i>Det nærmer seg nå den tradisjonsrike treningshelgen på Nordseter, rett utenfor Lillehammer. Her vil det som altid foregå meget av mengde med trening på bortover-ski, etterfulgt av god mat og godt selskap. I år får de spreke atleter fra NSR selskap av noen ungutter fra Bærum Roklubb og ikke minst de unge piker fra Christianien.

Avreise skjer fra Kongen, ved klokken slagen kvart på 4 vil innleid buss sette kurs nordover. Ha med nødvendigheter for overnatting og bespisning på turen oppover. </i>

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *