Roerlangrenn i solskinn!

Roerlangrenn i solskinn!

Et fantastisk vær, og nypreparerte ´OL-godkjente´ løyper gjorde at dagen, uansett utfall, måtte blir bra. Roere, foreldre, søsken, kjærster, forloveder, hunder og Martin Fleicher møtte opp. Sistnevnte gikk først over mål i Elite-klassen etter tyve raske kilometer. Han var svært fornøyd med resultatet, og tok strålende imot kaffekoppen ved premieutdelingen.

NSR gjorde det jevnt over svært godt, med flere seire, og gode tider. Men som alle vet er ikke tidene og enkeltresultatene det avgjørende i roerlangrennet, det er antall deltagere. NSR hadde som sagt svært mange med, men det hadde også Christiania. Redaksjonen møtte opp svært tidlig for å kunne få en forsmak på hvem som trakk det lengste strået. Det var jevnt hele veien, og ingen ting var avgjort. Klokken ble 10.29, et minutt før påmeldingsfristen gikk ut. Da kom dagens helter, familien Sund Fongaard, sene som alltid, og meldte på hele familien. Da viste redaksjonen at resultatet var klart.

NSR vant altså sammenlagt i år, med 30 deltagere mot Christianias 26.

Vell møtt neste år!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *