Rapport fra Oklahoma

Rapport fra Oklahoma

Etter 2 korte måneder med roing og skole er det endelig avduket for regattasesong her i USA, og jeg har klart å komme meg med i Cals Varsity Åtter som ror i Oklahoma.

Da jeg kom til Berkeley I August var jeg svært spent. Jeg var etter en noe sedat sommer, litt ute av form, og når man ror for Mike Teti er ute av form ikke et alternativ. Treningsøktene har vært harde, men givende, og jeg har vunnet seatracene mine og sitter nå på tre i cals varsity åtter.

<b>LITT OM OKLAHOMA:</b>

Oklahoma har i de siste årene blitt et strot rosenter, og med store sponsorer som har donert store summer med penger for å bygge det som kan omtales som et av de større og dyrere rosentre i USA. Totalt har prosjektet et budsjett på rundt 20-30 millioner dollar!!! Her snakker vi om et anlegg noe til litt større enn årungen.

<b>FREDAG:</b>

Vi reiste fra Oakland Airport på fredag morgen, og landet på Oklahoma City Airport sent på formidagen. Videre bare det rett til banen hvor vi rigget opp vår lånte gule Vespoli åtter, eller Vespacher som vi liker å kalle den. Etter økten bar det tilbake til hotellet, som noe uvanlig, og ovveraskende var det fineste hotellet i Oklahoma, The Skirvin Hilton. Vi hadde en strålende middag med mye Pasta og hele laget er i strålende humør. Nå er det leggetid og oppdateringer kommer i morgen.

<b>LØRDAG:</b>

Etter en god natts søvn våknet jeg til alarmen til Chris Yaeger som gikk av 6:30, det var tid for en morgenøkt. Løpet går ikke før klokken 16:00, og vi trenger å få ut litt stiv og stølhet etter flyturen. Vi hadde et par optrekk og båten føltes bedre og bedre. Alt i alt tror jeg hele mannskapet er klare for å få det første løpet i sesongen ut av systemet. Washington, eller The Dogs som de liker å kalle seg selv, er desverre ikke her, men vi skal ro mot Harvard og Princeton som er verdige konkurrenter. Oppdatering kommer etter løpet

<b>OPPDATERING 1 LØRDAG</b>

<h3>SEIER! </h3>

4000 meteren ble vunnet av Cal Varsity med 8 sekunder over Harvard. føles bra å få tilbake for all tiden man bruker i båten og på romaskin under trening!

Klokken 10 på kvelden gikk starten for 500 meter sprinten! Sprinten var en helt ny opplevelse. Banen var opplyst med kraftig flombelysning og andre effekter. En av de sykeste opplevelsene jeg har hatt romessig. Starten gikk og vi suste ned banen på 1:19.5, akkurat ikke nok til å vinne over Cal Alumni på 1:19.0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *