Roing i Trondheim?

Roing i Trondheim?

Redaksjonen har gjentatte ganger prøvd å kontakte NSRs utsending ved NTNU, men neddynget i lekser, ekskursjoner og innleveringer har vi ikke hørt mye fra ham. Vi hadde nesten gitt opp, da en melding tikket inn; <i>Jeg lever. Jeg ror. Jeg har det bra.</i>. Sammen med dette utsagnet la han ved et bilde.

På bildet kan man se en åtter i fint driv, med et fremedlegeme hengende på slep. Ved nærmere øyekast kan man se at denne merklige saken som henger etter, er en stakkar på vannski! Med andre ror Sven Ole så fort i Trondheim, at roing i seg selv ikke er tungt nok. De må ty til vannski-roing for å opprettholde spenningen i hverdagen. Man tro hvor dette vil bære!

Redaksjonen håper på ytterligre rapport fra Sven Ole, deriblant rapport fra den lokale NTNU rokonkurransen hvor Sven Ole bygde sin egen robåt!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *