Sprint Cup!

Sprint Cup!Sett av datoen! Fredag, 24 juni skal du være ved Bjørvika ved Operaen. Da arrangerer NSR og CR sprintcup som en del av Oslo Water Games!


 


Oslo Water Games (http://www.oslowatergames.no/) hvert år, hvor vannaktiviter i Oslo er i sentrum. Idretter som padling (tull), seiling (ingen liker vind og bølger), svømming (går for sakte), wakeboard (for tullinger som vil brekke beina) og roing (fantastisk, elegant, perfekt trening og moro). NSR og CR står for OWGs beste underholdning med en sprintregatta, NSR og CR står for materiellet, vi tar med båter og romaskiner slik at verdens- og olympiske mestre slipper å dra med seg eget utstyr.


Samt nordmenn som bor litt lenger ut i periferien! Har du lyst til å ha en morsom dag i Oslo med koslige mennesker som liker roing! Regattaen er ikke av den vanlige sorten heller! Det er en cup, man møter en roer av ganger, vinneren går videre og taperen nyter sol og varmegrader på Opraen sammen med resten av Oslo.


Dette er en fantastisk mulighet for ronorge til å reklamere for sporten, samt for NSR til å rekruttere medlemmer! Så møt opp i rødt med et stort smil og stor engasjement!


 


Vedlagt ligger detaljert info her. 


 


Vel møtt alle sammen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *