Til Baltic Cup 2011!

Til Baltic Cup 2011!

Da er det klart hvem som skal til Baltic Cup 2011, og blant de som drar er det fire glade NSR-gutter!

NSR-laget som drar til Baltic Cup 2011 er 4- Theodor Wiik, Oscar Helvig, Petter Svingen og Patrick Sture. Treneren deres blir Roger Wiggin, og de skal kombinere noen roøkter med 4x, som også er tatt ut, med Sverre Vinje, Harald Vinje, Jørgen Nilsson og Thomas Nestaas på Bogstadvannet. Får å ha litt konkurranse under treningen. Tiden på Tunevannsregattaen ble 6.48, men de er ganske sikre på at de kan forbedre den med litt mer trening!

Guttene gleder seg veldig, og motivasjonen er på topp!

Andre lag som er tatt ut er; D2x Fana og Bergens, H2x Drammen, D4x Ålesund og Fana, H1x Moss

Redaksjonen gratulerer alle sammen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *