Meike de Vlas i Amsterdam!

Meike de Vlas i Amsterdam!

 

Meike de Vlas har rodd Single Scull Head Amsterdam. Les rapporten her, og bli gjerne med neste gang!

Hvert år første søndag i April. I år er det 641 deltakere. I alle klasser fra ung til gammelt. Roing i single sculler, i dobbelt to og toer uten. Dette over to dager. Lørdag og søndag.

18 veteranroere var fra utlandet, masterroere. Lørdagskveld hadde jeg middag med dem.

I min klasse kvinner veteraner var det 49 deltakere fra klasse A de yngste til G de eldste. I min klasse G var det tre deltakere.

Elva Amstel har mange kurver og distanse er 7 1/2 km. Start Oude Kerk finish ved ro klubben de Hoop.

Jeg fink lånet en topp ny type sculler. Som en spiker med vinger. Øvde på torsdag i flott vær for å lære meg å mestre de kurver i elva Amstel. Dagen før rode jeg med 60 pluss i Oslo. Stor forskjell i naturlandskap!

Søndag morgen var starten etter hverandre med 15 sekunder mellom hver start. Flott vær vind fra nord dvs. motvind for oss roere. Jeg ble to i min klasse. 35 av de 47 deltakere overall. Heiet på av barn og barnebarn.

Meike de Vlas 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *