Olympiske leker i London

Olympiske leker i London

 

24 timer til åpningsseremonien (fredag 17.7.12 kl 22:00), er du klar for tidenes beste idrettsfest! Beijing var bra, men London lover å være enda bedre! Med til å representere Norge på Dorney Lake, Eton, London er: Kjetil Borch og Nils Jakob Hoff (2x), Olaf tufte (1x) og Are Strandli og Kristoffer Brun (LM2x).

 

Se Live Race Result her!!

Se Live Race VIDEO her!!

Se M2x ro sitt heat på NRK klokken 10:30 her!!

Mer info på www.worldrowing.com/olympic

 

Seier i heatet til Nils Jakob Hoff og Kjetil Borch i Herrer 2x. De hadde en litt dårlig start, men hang med feltet til og lå jevnt med Frankrike og Itallia da det gjenstod 500m. Spurten satt og i mål var de nesten en lengde foran! Gratulerer, guttene innfrir i sin OL debut!

 

OL’s Første verdensrekord kom i Roing, NZ sin herre toer rodde inn på 6:08:50. De slo den gamle verdensrekorden til legenden Matthew Pinsent og James Cracknell som lød på 6:14:27, som er mektig imponerende! Rakse forhold på Eton, Dorney, men vinden svinger så tidene varierer!

 

Stay Tuned!


——-

 

Det blir spennende å se hva Norge kan få til! Roingen begynner på lørdag. Borch og Hoff er først ut klokken 10:30 (lokal tid), de skal ro mot Ukraina, Frankrike og Italia. Tøffest konkurranse blir det nok fra Frankrike, som vanligvis er topp tre, men sist disse lagene møttes så vant NORGE! Neste er Olaf og singlene klokken 12:30, Olaf i heat 4. Olaf møter regjerende verdensmester Mahe Drysdale i heatet, men bortsett fra han så er det få trusler.

 

I tungvekt dobbel går 3 videre til semifinale A/B mens nummer fire må ro oppsamling, men dette bør gutta våre klare greit! I singel så går 1-3 videre til kvartfinale, mens nummer fire og videre går til oppsamling, dette bør ikke være et problem for Olaf.

 

Lettvekts dobbelen skal ut i ilden på søndag, her går de tre beste videre til Semifinale, mens nummer fire og dårligere må i oppsamling, det kan bli tøft. De ror mot Danmark, Ungarn, Cuba og Hellas. Lettvekterne ror 11:10 engelsk tid! Stay Tuned!

 

Hva NRK har bestemt seg for å vise er uvisst i skrivende stund, men Eurosport med Nito Simmonsen i spissen, med en hjelpende hånd fra Stian Kjennevold og Lars Myhrer skal sende så mye roing de klarer!

 

Eurosport har egne rosendinger, men om det er tid vil de også prøve å presse inn litt roing mellom andre øvelser (Multisport).

 

STAY TUNED FOR AN AMAZING COUPLE OF WEEKS!

 

Bilder ligger vedlagt, med heat motstandere, tider og sendetider, har litt problemer med siden og bildetekst! Beklager!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *