ARO mila – suksess

ARO-mila mandag 20. august

 

Den tradisjonelle ARO-mila ble avviklet mandag 20. august. NSR stilte med tre båter og 12 roere. Det gikk så det suste!

Alle tre båter vant sine klasser, men det var bare vår 4 ¾’er som hadde konkurranse i klassen. Deres seier var imidlertid både klar og imponerende, og de tilbakela mila på vel 37 minutter. Det stolte mannskap kan beskues på vedlagte foto. Selv om vår 4- innrigger var alene i klassen, knivet de inn mot mål sterkt med en arrangørsklubbens 4 ¾’er. De lokalkjente greide å kapre en kortere bane inn mot mål, og ”vant” knepent.  Vår bølgebåt 2x var enest båt uten cox, og kom naturlig nok noe etter de andre i mål, vel 17 minutter etter første båt.  Mannskapet i denne båten var til gjengjeld personlig meget godt fornøyd med sin innsats. Deretter var det tradisjonen tro hyggelig samvær med kaffe, mineralvann og deilige vafler med syltetøy, og ikke minst premieutdeling med entusiastisk applaus for alle plasseringer. Så satte vi oss i våre båter og rodde hjem, plasserte våre medaljer i premieskapet, og sørget samtidig for å rydde plass til medalje fra Ulvøya Rund som går av stabelen 30. september. 

 

Takk til arrangører og deltakere, og takk til Stein Mørk for flotte bilder! 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *