Julekalendern 2012 24.desember – GOD JUL!

Julekalendern 2012 22.desember – NSR åttern


Da har vi kommet til desember og det nærmer seg jul og nyttår! Her er det ny luke hver dag med et blinkskudd til å mimre over.

For å se bildene enda bedre, besøk facebooksiden vår! 

http://www.facebook.com/norskestud

24.desember- GOD JUL!

NSR ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår med glede og seiere!

og redaksjonen vil takke alle som har fulgt med på kalenderen!

22. desember – NSR-åttern 

NSRs herreåtter er virkelig ikke hvilken som helst åtter. I løpet av 19 år har NSR-åttern vunnet 18 ganger. Unntaket var 2001, da CR vant på Voss. De siste 43 årene, altså siden 1969, har NSR vunnet 24 ganger!! Kalenderbildet i dag er altså av årets åtter, som gikk av med seieren under NM. Den slutter ikke å imponere!

21.desember – Damene

Dette bildet er av sølvvinnerne av djA 4x i NM.  Dette er et symbol på at NSR er på god vei på damesiden. Vi har nå jenter i hver klasse; senior, jr A, jr B og jrC og alle trener hardt gjennom vinteren, for målet vårt er selvfølgelig å komme på toppen av pallen neste gang!

20. desember – the Man 

Frode Johansen gikk av som rosjef etter en kjempesesong i 2012. På hans plass sitter nå Tor-Geir Myhrer som er mannen i dette bildet og bak han er båten som er blitt oppkalt etter herremannen. Vi er sikre på at Tor-Geir vil lede NSR inn i nok en storlagen sesong i 2013!

19.desember –  En lys fremtid

Da dette bildet ble tatt var det rundt 20 juniorer som skviste seg inn i treningsrommet på NSR. Det er tatt en fredagskveld, en tid der de fleste “juniorer” er smarte nok til å slenge seg ned i sofaen og se på TV eller møte noen venner, istedenfor å tilbringe tiden i et mer eller mindre muggent treningsrom. Vi spår en lys fremtid!

18.desember – Dagens

Dette bildet ble tatt før morgenøkten kl 0800, en time før ordentlig soloppgang. Kvaliteten er kanskje ikke noe å skryte av, men allikevel inneholder det alt som skal til for at det skal være et komplett bilde; fin himmel og roere!

17. desember – Smiiil!

Nok en gang sjarmerer de unge juniorene og lokker frem et smil hos enhver leser. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *