Roing og studier

Roing og studering går hånd i hånd.

 

 I disse eksamenstider tester man virkelig sine mentale kapasitet og motivasjon. For en som har få forpliktelser utenfor studiene har man alt mulighet for å kunne forberede seg godt, men noen gjør det mer vanskelig enn nødvendig.

For de som har lyst til å bli gode til å ro (langrenn, skiskyting, alpint etc) samt få en utdannelse (kanskje man må kaste en kjæreste oppå det igjen) blir tid plutselig en mangelvare. NSR har fem U23 roere, av de fem studerer fem. I tillegg trener vi syv eller flere ganger i uken. Man trenger ikke en matteutdannelse for å skjønne at døgnets 24 timer begynner å renne ut.

Min personlige  erfaring er at eksamenslesingen kan ikke begynne noen uker før eksamen. Man må starte lenge før, prøve å komme foran pensum, selv om i realiteten (i alle fall min) klorer man seg bare fast til en viss forståelse av pensum.

 Dette betyr tidlige morgener til arbeid eller trening, samt sene kvelder og kjedelige helger. Hatten av til de som kaster en jente / gutt oppå dette igjen. Når semesteret er ferdig kan man roe ned, trene litt mer og skru hodet av. Før forberedelsen av neste semester starter.

Ønsker vÃ¥re fremtidige NSR-studenter lykke til….

 ‘Men.. Guleroten i enden av tunnellen er at man fÃ¥r oppleve mye moro underveis, regattaer og reiser, samt at man fÃ¥r en utdannelse som man kan bruke nÃ¥r man er ferdig med den morsomme delen av livet! 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *