DNB Sparebankstiftelsen støtter rosporten

DNB Sparebankstiftelsen støtter rosporten

 

Nok en flott gave er mottatt – og nok en gang fra den gavmilde Sparebankstiftelsen. Les mer og se bilder av vÃ¥r nye skjønnhet “Sparebankstiftelsen DNB”

Våre prektige og staute U23-roere søkte i høst om støtte til en ny båt. Brevet var godt formulert og overbeviste tydeligvis i de avgjørende runder i Sparebankstiftelsens tildelingskomite.

20 desember kom  den særdeles hyggelige tilbakemeldingen om at NSR skulle motta 115 000 til innkjøp av ny båt. Vår materialsjef kastet seg rundt og fikk lagt inn bestilling hos Empacher på en flott 1X, og til påske var båten klar for levering, med flott utstyr. Båten fikk sin jomfrutur i Varese, Italia i påsken. Båten er så gild at noen og enhver velvoksen roer vil ønske å teste den. Men dette er en båt for de lettere vektklasser. 

Klubben håper båten vil gi gull og laurbær til våre roere i mange, mange år fremover,og klubben og roerne lover å ta godt vare på båten, som er det flotteste man kan få for penger. Roing er en hederskronet idrett i Norge, men en hvor man er avhengig av snille og rause givere. 

Den ble døpt 1. mai under de tradisjonelle dåpsrutiner klubben har, dessverre uten at de rause giverne kunne være til stede, og fikk navnet:

Sparebankstiftelsen DNB, og et smekkert lite søsterskip til DNB NOR. 

 

Se også  http://sparebankstiftelsen.no/ om våre givere!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *