Niels Aars Nicolaysen – den mest livsglade av oss alle – er borte

Niels Aars Nicolaysen – den mest livsglade av oss alle – er borte

 

En sykkeltur langs Frognerstranda lørdag kveld med et tilsynelatende uskyldig fall endte uventet og tragisk. Niels fikk en alvorlig hodeskade og døde søndag kveld, 7. juli.

 

Anne Stine og Sven Ole har mistet tak og vegg i huset sitt. NSR har mistet et medlem som i hele sitt liv har levd med roing, og i veldig mange år har nedlagt uendelig med timer for klubben: Arbeid på klubbhuset, arbeid i verkstedet, i forvaltningen, arbeid med båter og utstyr, vedlikehold og omtanke for områdene ute. Alltid til stede på dugnader, i følgebåter på Årungen, på festligheter på klubben, raus, hjelpsom, heftig kreativ, energisk, kunnskapsrik, alltid i strålende humør, nysgjerrig, varm og så full av liv at det er umulig å forstå at hans kunne ta slutt. 

Niels sin omsorg for klubbhuset og båter, stolthet og glede over Sven Ole som har de samme sosiale evner, arbeidsglede og roglede har vært lysende synlig for alle som har møtt Niels på klubben. Hans heiarop på ulike regattaer har utvilsomt sikret både medaljer så vel som hørselskader hos øvrige tilskuere. Niels og Anne Stine har vært et uslåelig og unikt team på supporterbenken. 

Niels elsket livet, Anne Stine og Sven Ole, men hadde også plass til så mange andre som er fryktelig lei seg nå, først og fremst for savnet Anne Stine, Sven Ole og familien nå føler så sterkt, men også fordi alle vi som kjente Niels kjenner at hans fravær smerter også oss.

Vi må holde fast i at Niels har etterlatt seg små og store monumenter, skapt av kjærlighet til livet, til Anne Stine, til Sven Ole, sitt yrke, sin øvrige familie og venner – og til NSR. Det føles ikke som nok nå, men det er heller ikke lite. 

Niels bisettes fra Frogner kirke fredag 12. juli kl 13. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *