Nyheter fra Spesialisttrenerforum 24. og 25. januar 2014

Nyheter fra Spesialisttrenerforum 24. og 25. januar 2014

 

Her møttes alle trenere og sentrale ledere i Norges Roforbund. Les mer om dette, herunder om uttakskriterier mv. 

Norges Roforbunds Spesialisttrenerforum 2014 ble avholdt på Toppidrettssentret i Oslo fredag 24. og lørdag 25. januar 2014. På vegne av NSR møtte rosjefen.

Programmet var todelt: Dels direkte treningsrelevante temaer, som skadeforebyggende trening og teori (fysioterapeut Daniel L. Berge) , og hovedprinsipper  for roteknikk og erfaring fra biomekaniske målinger (landslagstrener Johan Flodin). Den andre delen var av mer administrativ karakter og besto av presentasjon av ny assisterende landslagstrener (Johan Fridberg) og ny kratsentertrener for region øst, Per Helge B. Svendsen, og deres arbeidsoppgaver.

Det aller viktigste temaet for aktive roere var imidlertid behandlingen av uttakskriterier for rekrutteringsgruppen til landslaget, og fastsettingen av kvalifiseringskrav og kvalifiseringsregattaer for internasjonal representasjon i 2014. Routvalget vil kalle inn til et eget møte med utøverne for å orientere om dette. Noen hovedtrekk vil likevel bli nevnt på møte førstkommende tirsdag, 28. januar kl. 1930. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *