En vanlig mandagskveld i mai

En helt vanlig mandagskveld i mai – og det yrer på båtplassen…

 

Se noen bilder fra mandag 5. mai!

 

Her er det folk i alle aldre og med ulike roferdigheter, og båter trilles ut og inn. Det er roskole, det er juniortrening, det er U23 – og det er folk som skal trene inne. Det er maaange båter. Og en jomfrutur: Geir og Tor-Geir, ut på sin første tur på vannet i 2x. Dette er skikkelig tøffe herrer som har bestemt seg for å satse på Nordisk Mastersmesterskap i Danmark. Muligens ikke med ambisjoner om å vinne, men et treningsmål og en tur er det uansett. Det er lovet supporterstøtte fra tribunene om herrene gjør alvor av ambisjonene!

 Se på bildene, og fryd deg aktiviteten, men kamerakluss har gjort at bildene ikke er helt gode.. Men et inntrykk får du alle fall!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *