På vei til Sevilla!

Roberto med dør og førere dro mandag 9. februar mot Sydspania – til Sevilla!

Kristin og Roger har 3 422 km foran seg – før de kjører tilbake via både her og der! Roberto har jo drevet dank på bilverksted i månedsvis, og er trolig like fornøyd som de tapre sjåførene synes å være, fotografert av Jens i avreisens stund. Det er U23  som skal avgårde! Etter sin første uke i Sevilla får Roberto en ukes pause mens båtene brukes av roere fra Vestlandet. Deretter trekkes hengeren til Aviz i Portugal hvor seniorer og U23 igjen møter opp for å ro. Etter en uke der, setter Roberto med henger kursen hjem, men tar en liten stopp hos Empacher i Tyskland for å hente en ny båt. Ekvipasjen er ikke hjemme før i uke 12. Vi ønsker riktig god tur, og sender mange takksigelser til de som gjør jobben, og de som legger til det rette for det! Og hjemmesiden lengter alltid etter bilder og reportasjer!

Kart Spania Sevilla           P1010225

 

One reply on “På vei til Sevilla!

  • Materielllsjefen

    Vi ønsker Roberto velkommen tilbake etter et langt og tungt sykeleie etter å ha fått en knockout av sine gode venner, roerene, som den har jobbet så hardt for. Etter en velfortjent hvile er den nå tilbake, i bedre form enn noen gang, klar til ny innsats, styrket i troen på et enda tettere vennskap med sine venner.

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *