Melding fra rosjefen

Trening mm i ukene 7-10

Perioden fra uke 7 til uke 10 står i treningsleirenes tegn. Som det fremgår av hjemmesiden har hovedtrener Roger Wiggin med sitt innpå 20 meter lange “vogntog” lagt ut på en rundreise i Europa, som vil bringe han til Sevilla i Spania, Aviz i Portugal og Empacher-fabrikken i Tyskland, før han igjen er tilbake i Norge omkring uke 11.

I hans fravær vil assistenttrener Maarten van Keulen (maartenvankeulen @ aol.com) ha ansvaret for å følge opp treningen for JA i tillegg til JB. (U23 antas å klare treningen selv). For gruppen av JC roerne vil det være Theodor Wiik (theo.aw @ hotmail.com) som har ansvaret for treningen fram til vannsesongen begynner ca 1. mai.

I uke 8 vil JB og første år JA være på skileir på Sjursjøen. Her vil roerne bl.a. være under instruksjon av sin tidligere trener, Erik Sebastian Ranberg, som stiller opp som skiinstruktør for NSR.

Forøvrig – tidvis har trenerne behov for å gi beskjed på kort varsel om endring av treningstider, oppmøtesteder, behov for bistand osv. Disse vil fremgå av aktivitetskalenderen på hjemmesiden – se etter overskriften “MELDING FRA TRENER” ved aktuell dato. (Kalenderhendelsene sees som en loddrett spalte til høyre på siden, nederst om du leser hjemmesiden på mobiltelefon). Foreldrene oppfordres til å følge med også!

Rosjefen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *