Om stell og pass av båter og romaskiner

Materiellsjef Per K har brukt flere timer på rengjøring og vedlikehold av romaskinene. Han melder at maskinene blir flittig brukt, noe som er både gledelig og lovende for resultater og folkehelsen. Han håper også at flere brukere kan tørke av maskinene etter bruk, spesielt  “sleideskinnen”, der setet ruller frem og tilbake. Da vil jo det også rulle enda bedre, som i båtene! Materiellsjefen melder også at trenger Roger nå har ankommet med en splitter ny 1x fra Empacher, samt en hypermoderne wingrigger i carbonfiber, til erstattning for en aluminiumsrigger som en råsterk Oscar klarte å ro brist i under treningsleieren på sydlige breddegrader. Han avslutter med å påpeke at det er tydelig at våre roere trener effektivt og får en styrke som selv det beste metall må gi tapt for!

I samme tråd forteller Per B at mens han ble stående alene med poleringsutstyret på lørdag 14. mars, kom det tett med roere på søndag 15. mars. Det ser lyst ut for å få flest mulig båter ferdig i løpet av uken.

 

Bra jobbet – og kos litt med romaskinene også!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *