NSR representert i EM 2015!

 Norge sender en stor tropp til EM om to uker og NSR har kvalifisert en roer til 4x. Europamesterskapet går av stabelen (28. – 31. mai) på Lake Malta, Poznan i Polen.

Norges Roforbund har vært gjennom en timetrial i singlesculler, dobbel og dobbelfirer på Årungregattaen, og  har etter ti 1000meter seat race på Årungen kommet fram til at båten skal bestå av (fra baug): Martin Helseth (Ålesund RK), Bjørn Jostein Singstad (Horten RK), Erik Solbakken (Moss RK). Det er Oscar Helvig som fått ”nøklene” (stroke seat) til dobbelfireren som skal reise til Poznan.

Oscar har lenge stått utenfor rekruttgruppen til Norges Roforbund, men har nå i år blitt en del av Roforbundet. Oscar sin strokestil er startrask, jevn og rytmisk. Det blir spennende å se hva NR båten klarer å stelle i stand i Polen.

IMG_3524 IMG_4714 IMG_4275 IMG_5553 - versjon 2 IMG_5166

 

 

One reply on “NSR representert i EM 2015!

  • Miss Piggy

    Gratulerer Oscar, og gratulerer til klubben som greier å få frem så mange flinke roere! Som Sokrates sa “Bak enhver fremgangsrik roer står det hundre treningskamerater, kafepersonell, materiellomsorgsarbeidere, trenere, administratorer og forøvrig frivillige av alle slag!” (Sokrates hadde trolig også nevnt webarbeidere om han hadde visst om dem).

    Dette er inspirerende for mange:) Lykke til! Vi heier og følger med!

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *