Minileir på Solodden

Les rapport om meget vellykket tiltak og se fine bilder!

15. og 16. mai stilte trenerne Maarten van Keulen og Jo Suul på Solodden med matkasser sammen med nye roere fra rekrutteringskampanjen på Solodden. Maarten forteller:

Da var en veldig vellykket minileir på Solodden ferdig! Med 14 roere (9 gutter, 5 jenter) fra den nye Juniorroskolen koste vi oss todager på vår fine sommerresidens Solodden. De fleste av dem rodde sine første rotak for bare noen uker siden, så det var veldig gøy og fint å bruke nå to hele dager på å ro i veldig mange forskjellige båter og båtkombinasjoner! Roerne prøvde 8+, 4-, 4x, 2x og 1x! Særlig den delen i singelen resulterte i mye latter fra oss på brygga, og bading i det fine solværet for de som skulle prøve seg i singelen. Trenere Jo Suul og Maarten van Keulen er strålende fornøyd med den store fremgangen alle viste oss etter bare to dager! Vi gleder oss til den større leiren på Solodden i siste uka av juni!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *