The Norwegian Championships 2015

og Stokkavannregattaen er i full sving!

Sjekk Facebooksiden for bilder. Rosjefen beretter om oppturer og nedturer, som det jo skal være på et slikt arrangement. Ryktene sier at Markus ble kjølhalt av egen svivel f.eks.

Selv om roerne har hvilt seg mellom slagene på Petter Stordalens herrlige senger, er lunsjen typisk a la regatta – som Anna er meget dreven på:)

Sjekk Facebooksiden da dere! Bilder og tekst kommer også her etterhvert fra de utsendte journalister, så snart de har kommet til krefter etter helgens anstrengelser.

 

***

Sommeren er forbi og høstsesongens store mål står for dør, Norgesmesterskapene 2015. Denne gang finner det sted ikke på Årungen, men på Stokkavannet i Stavanger.

NSR sender ikke like stor tropp som vanlig, men den som drar blir slagkraftig! Redaksjonen kan unnskylde deler av supporterklanen for å ikke kunne dra til Stavanger, grunnet den ikke ubetydelige distansen.

Redaksjonen skal gjøre det den klarer for holde den ivrige sofa-supporter oppdatert!

Løp å følge med på i år er først og fremst herrer senior 8+, der NSR har store ambisjoner om å ta hjem den 14 (?) tittelen på rad. Etter hardt press fra NTNUI på hjemmebane i fjor skal gutta fra hovedstaden gladelig dele ut hekkbølgene i årets race!

NSR hadde jo et veldig godt NM i 2014, så mange medaljer skal forsvares i år, blant annet i damer senior lettvekt 2x, damer senior lettvekt 1x. I disse løpene er NSR med Sara Hegge i spissen storfavoritter!

Ta en titt på trekningslisten til årets NM og vil man gjøre litt mer grundig research, så ta også titt på fjorårets resultatliste fra NM 2014. Hovedtrener Roger Wiggin og junior B / Baltictrener Maarten Van Keulen melder om gryende form!

NSR flyr inn egen fysioterapeut, egen fotograf og egen professor. Sistnevnte skal fungere som lagleder, og vil fly høyt og lavt over, rundt og på baner, hoteller osv. Roernes hoder kan hviles på puter tilhørende Clarion Energy Hotel i Stavanger, og alle vil gjøre sitt ytterste for stille med de sterkeste muskler, den beste teknikken, det beste humøret, de beste manerer og det ypperste innen sportsånd.

Da blir det bra!

Resultater NM 2014 kan du finne og studere her, men trekningslisten til NM må du gå til http://roing.no/innbydelser og finne. Filen er mer tre ganger så stor som hjemmesiden kan fikse.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *