Seiersvimpler!!!!

Vår flinke Per B har telt og talt, og hengt opp nye vimpler i kveld 1. juni. I stormen kan nå telles hele 25 vimpler! Maange regattaer gjenstår! Roere av alle aldre og tilbøyeligheter, ferdigheter og fasonger – i år må ny rekord settes, etter fjorårets “sure” tangering av rekorden på 65 vimpler fra 2007. To erklærte og dedikerte mastere – the Silver Lads – stiller i alle regattaer, men av mangel på konkurranse får de ikke en tellende vimpel. Kom igjen dere som er Mastere, finn frem rodrakt og setepute, plaster mot sleidebitt og legg fra bryggen! Juniorer har tidligere gjort de groveste innhuggene på premiebordet, fortsett med det. Seniorer og U23 – trå til!  Kjenn deres ansvar! Webredaktøren er høy på seiersrus og hører praktisk talt Wenche Myhre synge: “Når vi har 66, først da er vi fornøyd” osv osv.

Seiersvimpler 1 juni 2015

 

One reply on “Seiersvimpler!!!!

  • Hans Jørgen

    Veldig bra start på sesongen! Kanskje ryker den gamle rekorden for antall seiersvimpler i år!

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *