NSR til U23VM!

Uttaket til u23VM i Plovdiv, Bulgaria 22.-26. juli er klart!

Igjen stiller NSR sterkt med fire roere i forskjellige kombinasjoner. Petter Svingen og Patrick Sture representerer Norge i LM2x, Sara Hegge i LW2x sammen med Agnes Karlseng fra CR. Anna Sture ror med Hanna Gailis i W2-. Med dette viser vi at NSR makter både sculling og langåret, i tillegg til at vi er godt representert fra begge kjønn.

Det er ikke uten grunn at 30% av Norges representanter er fra NSR. Vi har lagt ned flere treningstimer i år. Spesielt mange av dem er tilbragt på klubben, der vi ved alle døgnets tider opplever å møte mennesker som ønsker oss vel og heier oss frem. Enten det er gutta som starter dagen med romaskin kl0730 og avslutter med et bad fra brygga(uansett årstid!), om det er tirsdagsåtteren som roser og skryter når vi gjør 1000m på maskin eller ber oss passe på ryggen når vi kjører markløft. Det er 60+ gjengen som inviterer oss på morgengymnastikk på onsdag morgen og gjengen på mandagssirkelen som presser frem et spensthopp til. Ikke minst er det de tidligere u23erne og seniorene som deler erfaring og tips med oss.

Vi har verdens beste styre og styreleder som hele tiden holder seg oppdatert for vår del. Vi har Tor-Geir Myhrer som også sikkert har lagt ned enda flere timer på klubben i år både som rosjef, men også som roer. Det er modig å starte med raceroing etter å ha fylt 30 ;)!

Å komme fra en stor og resurssterk roklubb betyr at vi har utstyret vi trenger og gode trenere, og at vi er mange roere; både juniorer og seniorer som kan drive frem konkurranseinstinktene i hverandre på fellesintervallene på Årungen. Alle de tunge treningstimene kan vi tilbringe med våre beste venner. Ikke alle oppnår sine mål hver gang, men alle bidrar til et veldig godt miljø.  I tillegg til støtte fra hjemmet er disse mange av faktorene som gjør at NSR-roerne kan stille i nasjonale farger i sommer. Tusen takk!

Neste: u23VM!

HEIA NSR/NORGE!

IMG_0032IMG_477611204881_10152799608541828_1463114874621097162_n

Uttak u23 VM 2015:

U23LW2X: Agnes Karlseng Christiania Roklub Sara Karoline Hegge NSR

U23W1X: Thea Helseth Aalesunds Roklub

U23W2-: Anna Een Sture NSR Hanna Gailis Inntjore Kristiansand Roklubb

U23LM1X: Ask Tjøm Tønsberg Roklub

U23LM2X: Patrick Een Sture NSR Petter Svingen NSR

U23LM2-: Ola Larsson Moss Roklubb Jens Holm Sarpsborg Roklubb

U23M4X: Arne Hadler-Olsen Os Roklubb Jørgen Mjøs Nilsson Tønsberg Roklub Robin Munoz Fjeldstad Moss Roklubb Halvor West Bærum Roklubb  

 

2 replies on “NSR til U23VM!

 • Marianne L

  Gratulerer med uttakene. Det er gledelig at dere får muligheten til å representere Norge (og NSR!) etter den enorme treningsmengde og innsats dere legger i roingen. Gleder meg meget på deres vegne.
  Og lykke til!!!!

  Svar
 • Runa

  Dette er så veldig hyggelig, og så veldig fortjent! For meg og flere andre er det også ekstra flott at NSR har greid å få til så mange flinke jenter – de står jo nesten i kø nå. Klubben kom jo litt sent til dette med damer, men nå svinger det! Og roere som ikke bare er flinke, men også takknemlige og vet at det står mange rundt fortjener det beste, og får til masse! Lykke til – dette er strålende allerede!!

  Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *