Solodden kaller juniorer (og en dæsj foreldre)

 

OPPDATERT INFO for Juniorleir på Solodden 22. – 25. juni!

Treningsleir for juniorer i klassene D, C og B arrangeres på Solodden på Kalvøya i Bærum. Leiren vil finne sted fra mandag 22. juni kl. 11 til torsdag 25. juni kl. 16. Samlingen vil tjene som forberedelse til deltakelsen ved regattaen på Årungen lørdag 27. og søndag 28. juni (Åpent Nordisk mesterskap/Vestfoldregattaen), og varer derfor én dag mindre enn vanlig.

Vår trener, Maarten van Keulen, vil sammen med sine assistenter Jo Suul og Kristian Moum, lede leiren, stå for instruksjonen og være tilstede hele tiden. Roerne vil bli innkvartert i  hyttene på Solodden (evt. også båthallen hvis deltakelsen blir stor) og NSR vil stå for forpleiningen. For dette vil deltagerne bli avkrevd en egenandel som vil ligge rundt kr. 1.500. Les dette vedlegget for mer omfattende informasjon om hva du skal ha med, hva som skal skje og hvem og hvordanInfobrev Soloddenleir – 2015

I tillegg til trener vil vi trenge en voksen som kan hjelpe til, selv om også deltagerne må utføre leiroppgaver på rundgang. Den voksne hjelpeoppgaven kan godt fordeles på flere, og det er ikke et krav om overnatting, men en av foreldrene må ha som særlig oppgave å påse (dvs. det er deltakerne som skal gjøre det)  at det er ordentlig ryddet og rengjort på Solodden når leieren avsluttes.

Det vi trenger er en bindende e-post påmelding til maartenvankeulen@aol.com innen tirsdag 16. juni, og forhåpentligvis noen foreldre som melder seg til frivillig innsats.

Velkommen til Solodden!

Tor-Geir Myhrer

rosjef

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *