NSR roer i RED BULL HIGH STAKES

Ole Henrik Bang ror Red Bull High Stakes natt til søndag i USA.

 

Ole Henrik, tidligere Fana roer, skal natt til søndag ro en noe spesiell regatta. Dette er en publikumsvennlig kokurranse, det består av 4 etapper i 1x, 2x, 4x og 8+. Hver båt ror 500m på et 250m strekke, dvs at båtene må snu. To lag starter samtidig, stor til liten båt. Ole Henrik ror 1x og vil da være siste startende i stafetten. Det er totalt 16 lag som delter, så vil være et cup system hvor vinneren går videre.

Ole Henrik studerer og ror for Northeastern University, men her ror han som NSR sammen men USA sitt OL lag fra 2004 og 2008, så han er i godt selskap! Det har gått lite i singel de siste årene så Ole Henrik er noe spent på hvordan det vil gå.

Dette er en event laget for å gjøre roing litt mer publikumsvennlig. Det er mulig dette vil bli streamet over youtube, om dette er tilfelle så vil linken komme opp her.

Er du interessert i å lese mer om Red Bull High Stakes, ta en titt på Red Bull sin hjemmeside

 

 

REdd Bull high stakes.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *