En aktiv helg i oktober – både i klubbhuset og det store utland!

En aktiv helg i oktober – både i klubbhuset og det store utland!

Denne helgen skjedde det mye i NSRs ånd. Lørdag formiddag samlet mange av klubbens medlemmer seg til Klubbmesterskapet, senere møtte enda flere til Høstfesten og på samme tid et helt annet sted; en NSR-åtter rodde inn til 7. Plass i Head of the Charles Regatta i Boston, USA. Søndagen startet med morgentrening i tåke, sol og flatt vann på Årungen etterfulgt av dugnad og roing i England!

Etter mye moro gikk solen sin gang og mørket smøg seg frem. Rød løper ble rullet ut og levende lys tent inn mot inngangen til øvre etasje. Klubbsjef Hilde Vagle med hjelpere hadde dekket opp fint bord til middag i festsalen, men først var det et glass musserende og litt mingling. Det var mange røde blazere til stede, til sammen var vi rundt 60, inkludert to gjester fra Bærum Roklub.

Til middag ble det servert deilig viltgryte før det hele ble avsluttet med sjokoladekake og krem. Underveis ble det talt mange fine ord der det ble lagt vekt på alle de som yter ekstra for klubben; i NSR er det mange! Jacob Nordan ble fortjent med NSRs Hederstegn for alt det frivillige ekstraarbeidet han har gjort gjennom årene. Tusen takk Jacob. Nikolai Paus medalje ble også delt ut til Markus Daae-Qvale Holmemo og undertegnede, og jeg er sikker på at vi snakker for oss begge hvis jeg sier at vi er veldig ydmyke og takknemlig for den hyggelige responsen vi får av klubben for det vi gjør. Det er ikke vanskelig å yte ekstra når man ser andre rundt oss

Hans Jørgen og Jacob med NSRs Hederstegn

Hans Jørgen og Jacob med NSRs Hederstegn

gjøre det hele tiden. Ikke minst ble det delt ut fortjenester til årets klubbmestere; både medalje og diplom! Det ble også applaudert for de to Per’ene som ikke var tilstede, nemlig Bønsnes og Klausen. Midt oppi alt dette ble det også sunget sanger diktet av Rode ”Edor” en gang i tiden. Vanskelig melodi for mange, men Hans Jørgen og gjengen var flinke forsangere etter å ha sunget dem siden ungdomsårene.

I løpet av kvelden rodde en åtter med NSRs Peder Strand, Oscar Helvig, Sture Bjørvik og Halvor Lande på elva i Boston i årets Head of the Charles Regatta. De resterende fire var Erik Sebastian Ranberg, Nicolai Wiik, Petter Johansen og Joakim Bøhn. Guttene leverte gode mellomtider, der tredje tid var femte beste. I mål var de på 7. Plass. To minutter bak 6. Og med god margin foran 8. Dagen derpå har vi derimot forstått at laget er diskvalifisert da Oscar Helvig var med i årets Verdensmesterskap. Så det får bli en uoffisiell 7.plass til det norske laget.

God mat og vin hindret ikke dugnadsånden. Søndag formiddag var det bøyeskrubbing på Årungen i deilig høstsol. Underveis kunne vi igjen heie på NSRere utenfor Norges grenser; Sara Hegge rodde ”freshers” åtter i British Championships i Nottingham. De kom seg videre til semi A/B etter timetrial. Det ble B finale og til slutt 10.plass totalt.

Det ble en veldig rorelatert helg – men hva er vel bedre?

 

One reply on “En aktiv helg i oktober – både i klubbhuset og det store utland!

  • Runa (Moderator)

    En stor hyllest fra sofaen til de som ror, og de som bidrar med å fortelle for alle de som faktisk ikke var der. Stor klem – og gratulasjon – til webarbeider og roer Anna, og ditto til Lars, som bruker timer på å redigere og bringe bilder til oss som ikke svinger årene! Og en helt privat “hilse hjem” – til rosjefen – som ordner, organiserer, betaler, bestiller, sjauer. mailer, kjører, trekker, løfter, sms’er, ringer, skriver for hjemmesiden og ror, trener – og bedyrer at det er veldig moro alt sammen…

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *