Antimateriellsjefen i sving

Som redaksjonen tidligere har informert om, var singelsculler nr. 230 «Jens Petter Jensen» utsatt for en alvorlig skade for en tid tilbake.

Nå har det vært en takstmann fra forsikringsselskapet og sett på båten, og vi er blitt enige om at båten kondemneres. Heldigvis rakk vi akkurat fristen for å bestille en ny singelsculler fra WinTech, for levering neste vår. Erstatningen fra forsikringen vil dekke rundt 2/3 av prisen for den nye båten.

Forsikringsselskapet krever at vi sager opp den kondemnerte båten i mindre deler, noe som ble gjort av Materialsjefen mandag kveld. Det var tydelig at Per M. Klausen var i sitt rette element da han sto med sagen i båthallen. Vi har imidlertid tatt vare på bauen med navn og nummer. Jens Petter Jensen har jo vært Solkonge i en mannsalder, og er æresmedlem i NSR. Vi planlegger derfor å henge opp bauen til pynt på Solodden.

Hilsen Per B.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *