Det alle snakker om

Ja roerlangrennet! Gikk du glipp av det? Det var det flere som gjorde. I år var det altså litt labert oppmøte, men de som stilte var i storslagen form. Det var en fin blanding av alder og nivå, klart flest var det allikevel i trim- og veteranklassen.

Med noen plussgrader hadde de fleste spikerfeste med universalklisteret på plass. Kl 11 gikk starten – først for elite- og veteranklassene som la ut på en 20km intens kamp, deretter de øvrige som gikk alt fra 1km til 10km.

To gutter fra Bærum stilte i jrb. Etter 5km endte de i mål med noen sekunder mellom seg. Øystein Endresen tok seieren foran lagkamerat Lars Værnes.

Førstemann over målstreken etter 10km var veteranen Lars Bjønnes fra Ormsund Roklubb. Innimellom veteranene spurtet junior A-guttene fra NSR inn til mål og vafler. Hos kvinnenes veteran-klasse var det Kjersti Elvestad fra CR som tok seieren.

De fire guttene i elite, to av dem NSR, satte av gårde i et voldsomt tempo. Det ble ikke roligere etter første runde på 5km. Men herifra spredte feltet seg og Patrick Sture tok ledelsen. I mål, som i år var etter ca 18,7km, klokket han inn på tiden 1:00,14. Andreplass gikk til Ola Krosness fra CR, deretter Erik Digerud som eneste fra NTNUI og Balder Sture fra NSR.

Rundt ti minutter senere gled herrene i veteran (20km) og damer elite over mållinjen i fin stil.

Alle samlet seg i varmestuen og feiret innsats og seiere men sjokolade og vaffler – størst var selvfølgelig sammenlagtseieren som NSR tok med svært god margin! 24 påmeldte hadde vi, som var ti flere enn andreplassen CR med 14 deltakere.

Her finner du resultatlisten Roerlangrennet.2016

015 016

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *