Informasjon om trening og regattaer jr B og C

Sommeren varer enda leenge, men NSR og deres prektige trenere hviler sjelden! Trener Sara melder følgende: 

Vi i trenerteamet vil informere litt om hva som skjer med trening og regattaer fremover. 

 Vi vil starte med vanlige treninger igjen uka før skolen starter, så tirsdag 16. august vil bli første dag etter sommerferien. Treningstidene vil fortsette å være de samme. For jrC vil det være tirsdag 19.00-21.00 og torsdag 17.00-19.00. For jrB vil det være tirsdag  17.00-19.00 og torsdag 19.00-21.00. For gruppa som trener på Årungen vil jeg kontakte dem for å avtale treningstider. 

 27. og 28. august er det Kjørbosprinten. Dette er en regatta over 500m på Kalvøya i Bærum. Vi trenger å få vite hvem som skal eller ikke skal delta innen 15. august. Håper så mange som mulig har muligheten til å delta. Dette er en utrolig morsom regatta og en veldig fin mulighet til å debutere på regattabanen for de som ikke har gjort det enda. 

 10. og 11. september er det Ungdomsmesterskapet i Os i Hordaland. Vi vil komme med mer informasjon til de som er aktuelle for å dra dit når det nærmer seg. 

Siste regattaen i høst vil være Norgesmesterskapet i Sarpsborg 24. og 25. september. Her vil klubben først og fremst fokusert på jrA og senior, ettersom det er disse klassene det arrangeres offisielt NM for. For en del av våre jrB roere vil det innebære å gå opp en klasse og race i jrA. For de mest ivrige jrC/B roerne vil det også være mulighet for å race i regattaen som går parallelt med NM. Men også dette kommer vi tilbake til når det begynner å nærme seg.

 Til sist vil jeg informere litt om trenersituasjonen. Akkurat nå er vi to trenere dedikert til jrC/B gruppen, Jakob Øvensen Aanderaa og meg selv, ettersom Kristian Moum til høsten flytter til Slovakia for å studere. Klubben er i dialog med en tredje trener, som etter all sannsynlighet tiltrer når treninga starter opp. 

 Hvis det er spørsmål angående trening, regatta eller annet så ikke nøl med å ta kontakt på mail eller telefon. 

Sara S. Juel

PS: roklubben.no er NSRs egen hjemmeside. Denne holdes oppdatert om hva som skjer, og gir mye nødvendig og nyttig informasjon om roing, trening, aktiviteter mv.  På roing.no (Roforbundet) finnes resultater, startlister og invitasjoner til regattaer, samt terminliste og annen info. Siden er litt rotete, men hvis dere ser i boksen som heter Regatta, under det store bildet,  finner dere informasjon om regattaene. Denne oppdateres jevnlig. Er du ny “romor” eller “rofar”: Se litt innføringsinformasjon her!

 Til sist  er det verdt å nevne at NSR er på Facebook under navnet Norske Studenters Roklubb. Her legges det ut bilder fra regattaer, videoer og annet morsomt, så det er verdt å ta en titt innom. 

2 replies on “Informasjon om trening og regattaer jr B og C

 • Cathrine Sigurdsen

  Hei !

  Min datter, Sara Sigurdsen ønsker å begynne i roklubben. Hun er skolevenninne med bl. annet Ella Hegge, og ønsker å starte på samme “klasse” som henne.
  Skal hun møte opp 16.aug ? Evt hvilket klokkeslett ?
  Mvh
  Cathrine Sigursen

  Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *