Hjemmesidens OL-redaksjon

er svært beskjeden i størrelse, men begeistret. Alle videre, og verdens trolig mest sympatiske idrettsutøvere gjorde et kjempeløp i 2x lw i innledningen i dag – Kristoffer Brun og Are Strandli. Dette er ingen overraskelse. I oppkjøringen til OL har de to funnet seg nye sparringpartnere som har drevet dem til det ytterste av det ytterste. The Silverlads uttaler med kledelig beskjedenhet at de er svært glade for at opplegget synes å ha vært vellykket, og stiller seg gjerne til rådighet for andre meritterte roere. Selv fokuserer de nå fullt på Master-VM i september, og er meget tilfredse med at de i år faktisk har greid å melde seg på i tide. Intet kan nå feile!

Vi krysser  fingrene for argonautene i Rio, og de som skal mot det umiddelbare syd om noen uker.

 

One reply on “Hjemmesidens OL-redaksjon

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *