Rullatorredaktørens lykkerus..

kan skyldes så mangt: Romedaljer i Rio, det nye trimrommet, alle de ivrige raceroerne som trener og trener, trenere som trener, eller rett og slett sommerværet osv. Men nei, tindeopplevelsen skyldes noe helt annet – like sært som det er dypfølt: Det har skjedd endringer i Bodegaen!! Den første revolusjonen kom da de håpløse og plasskrevende stolene ble byttet ut med flotte stablestoler, og dernest andre bølge: Fjerning av rot, møbler og flagrende lerretsgardiner på alle kanter. Og kronen på verket så langt: Våre unike og verdifulle bilder fra anno dazumal (verdien er ikke i kroner men i affeksjon) er ikke lenger gjemt og glemt og skadet bak bordplater og stoler, men hengt opp og ivaretatt, og bidrar til stor stemning. Mulig det går skeis både her og der i verden, men i Huk aveny 1b går det voldsomt fremover! Hurra!! Depresjonene som seg over enkelte når man steg inn i lokalet er nå snudd til stor begeistring! Så utrolig flott!!

 

klubbhuset Huk aveny 2 Klubbhuset i Huk aveny 3

One reply on “Rullatorredaktørens lykkerus..

  • Anonym

    Utrolig bra og takk til ide som tok initiativet og de som gjennomførte det; det er slike mennesker som driver idretts-Norge videre.

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *