Da er det klart dere!!

Tirsdag 23. august kl. 18 skjer det: Den offisielle og lykkelige åpning av vårt nye trimrom! Det er blitt så flott, og det er så mange som har jobbet så hardt! Kom og se; og se på eller ta del i klubbmesterskapet i ettminuttromaskin for junior, senior, master, i “hangups”, og også permier og grilling fristes det med! Og så vil det bli snakket om målsettinger og planlegging videre fremover.

Kom da vel! Jo flere som stiller, jo bedre får vi takket for innsatsen!!

****

Og mens vi venter på noe godt! En “tribute” vi skulle kommet med for lenge siden. For mye er forskjellig fra vårt gamle trimrom, og lite vil bli savnet. Men denne har bistått med trøst i tunge stunder og pause i utålelige timer, gitt oss støtte i lettelsens sukk og simpelthen holdt oss oppe i vårt mørke hulerom. Til nå har den vært vårt beste oppholdssted i underetasjen i Huk Avenue 2.

O du grønne fløyelsmyke sofa, takk for alt du har gitt oss!

Bilder av et lite knippe utøvere ved NSR som hadde stor glede av det gamle treningsrommet og spesielt sofaen, men som gleder seg til å svette i det nye og fantastiske rommet!

 

 

 

 

One reply on “Da er det klart dere!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *